Põhi:
150 g šokolaadiküpsiseid
75 g võid
Kate:
5 sl kohvipulbirt
2,5 dl vahukoort
2 sl želatiini
400 g toorjuustu
4 sl koorelikööri
2 dl Demerara suhkrut
1 sl vanillisuhkrut
1, 5 dl vahukoort
Purusta küpsised ning sega sulatatud võiga. Kata 24 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhi küpsetuspaberiga ja suru küpsisesegu selle peale. Katte jaoks kuumuta kohvipuru ja koor peaaegu keemiseni, kata anum kaanega. Jäta 15 minutiks seisma ning sõelu siis kohvipaks välja. Leota želatiini 5 minutit külmas vees ja lahusta kuumaveevannis, vala sõelutud koorekohvi hulka. Vahusta toasoe toorjuust, lisa demerara ja vanillsuhkur ja liköör. Nirista kohv toorjuustusegu hulka ning lase seista, kuni see hakkab tarretuma. Vahusta 1,5 dl koort ja sega kreemisse. Kalla kattekreem vormi põhja peale ning hoia külmkapis vähemalt 3 tundi (veel parem üleöö). Enne serveerimist kata kook vahustatud koorega ja kaunista kohviubadega. Puista viimased üle kakaoga.